Summit by hopstock helse

Hva er Summit?

Summit by Hopstock Helse er et eksklusivt treningskonsept tilpasset folk som ønsker effektiv og uforstyrret trening på egne premisser.

Summit kan også være et sosialt alternativ til å henge med venner. Alle med aktive medlemskap eller klippekort kan ta med seg to venner HVER GANG du trener i private treningsrom.

Summit tilbyr også personlige trenere som er fysioterapeuter. Fokus ligger på kunnskap og kvalitet på treningen. Treningsrommene er innbydende og utstyrt med apparater og vekter av høy kvalitet.

hvordan funker summit?

Som medlem i Summit får du tilgang til alle sentre og kan booke 60 minutter hver dag i eget privat treningsrom.

I tillegg til private treningsrom har Summit åpne treningsrom. Åpne treningsrom kan brukes fritt av alle som er medlem og uten tidsbegrensning.

Treningstime bookes i egen app eller på hjemmesiden via mobil, PC eller Mac. På Summit skal du ikke være støttemedlem. Dørstokkmila skal ned fordi vi er i nærheten av der du bor eller jobber og du får trene i omgivelser uten forstyrrelser og på dine betingelser.

Første skritt for å starte å trene med Summit er å registrere deg via app eller hjemmeside og aktivere klippekort eller medlemskap. Når profilen din har gyldig medlemskap eller klippekort kan du reservere tilgjengelige tider i treningsrom der det måtte passe for deg.

Bærekraft

Summit er et annerledes treningskonsept som kan tilby lokal tilstedeværelse. Hvis du trener på en Summit i nærheten av der du bor eller jobber reduserer du dørstokkmila for deg selv og når du trener mer så bidrar du til statistikken for bedre folkehelse.

Bedre folkehelse betyr færre skader og sykemeldinger og høyere livsglede. Kort reisevei er også en viktigvidragsyter for å begrense belastning på trafikkinfrastruktur og utslipp.

trening

Summit tilbyr medlemskap og klippekort for trening eller Personlig Trener. Du betaler med å legge inn kortinformasjon.

Visste du at…

På Summit har vi 75% færre medlemmer per kvadratmeter en tradisjonelle treningsentre?

Hør tilbakemeldinger fra noen av våre kunder!