Summit by Hopstock Helse

Hvordan funker Summit?

Du kan enten booke et egen privat treningsrom på vår online booking, eller du kan komme å gå i det åpne landskapet. Hva enn som motiverer deg til å trene. 

På Summit skal du ikke våre støttemedlem. Her skal dørstokkmila ned, for hos oss kan du trene på dine betingelser.

Etter man har blitt medlem så får man en nøkkelinformasjon per e-post/sms. Denne har man så lenge man er medlem. 

Summit by Hopstock Helse er et eksklusivt treningskonsept tilpasset deg. I våre treningsrom finner du roen og friheten til å fullføre treningen på dine premisser. Her kan du trene i fred og ro i ekslusivt treningsstudio.

Summit kan også være et sosialt alternativ til å henge med venner. Har du duomedlemskap kan du ta med deg en venn HVER GANG du trener.

Vi tilbyr også personlige trenere som er fysioterapeuter. her fokus på kunnskap og kvalitet på treningen. Treningsrommene er freshe, alltid rengjort og utstyrt med apparater og vekter av høy kvalitet.

På Summit har vi 75% færre medlemmer per kvadratmeter en tradisjonelle treningsentre.

Bærekraft

Vi ønsker som eneste aktør å tilby trening på en annen måte enn andre steder. Dette er et treningssenter hvor vi ser kundene er de som bor i umiddelbar nærhet. Dette reduserer dørstokkmila for å trene. Vi hjelper mennesker som ikke trener i gang med å trene under sine egne premisser og vilkår. Vi får ikke bare flere til å begynne å trene men også de som trener hos oss trener oftere. Dette gir bedre helse, reduserer sykemelding og forebygger skade/sykdom.

Trening 
Vi tilbyr medlemskap, klippekort og drop-in trening. Du betaler med å legge inn kort informasjon eller via vipps.

Hør tilbakemeldinger fra noen av våre kunder!