Medlemsvilkår

Gjelder fra og med 01.08.20

Medlemmet får tildelt en app til å åpne dør ved bestilling av første time. I Skovveien og Vibes gate har vi opennow og på Skillebekk har vi Defigo. Denne kan ikke overdras eller lånes bort. Ved avsluttet medlemskap skal medlemmet uten å bli påmint dette slette appen. Medlemskapet gjelder fra dagen medlemmet får medlemsavtalen.

Medlemmet kan benytte seg av andre tjenester til medlemspris og oppgradere medlemskapet sitt ved behov.

 

Betaling 
Dersom medlemmet ikke betaler innen forfall, uavhengig av betalingsmetode, vil det bli utstedt inkassovarsel med ny forfallsdato. Saken vil etter dette bli sendt til eksternt inkassobyrå. På månedsmedlemsskap er det en måned oppsigelsestid fra den første hver måned. For medlemskap med binding så er det en måned oppsigelsestid etter bindingstid har gått ut om man ikke ønsker et år til med binding. Det er ikke mulig å gå ut av en bindingsavtale annet enn i de første 14 dager av bindingstid hvor man har angrerett.  

 

Ansvar som medlem 
Alltid rydde opp etter seg i lokalet før avreise. Ikke bruke lengre tid enn avtale. Ikke benytte seg av lokale uten å ha booket time. 

Ved å ikke følge regler over har Summit rett til å nekte kunde adgang til lokalet ved neste trening. 

Medlemmet oppfordres til å si ifra om lokalet ikke er egnet til å trene i ved ankomst, slik at  Summit kan kontakte kunden før vedrørende dette. 

 

Avslutte medlemskap
Medlemskapet løper frem til du selv sier opp. Dersom du ønsker å si opp medlemskapet ditt kan du sende en e-post til christoffer@summit.no. Medlemskap løper da ut måneden du har sagt ut. 

 

Tilbakemelding
Tilbakemelding
Finner du det du leter etter på Summit.no?
Send inn
Vi setter pris på din tilbakemelding!